اگر قصد ورود به خاک کشور کانادا را دارید اولین اقدامی که بایستی انجام دهید ترجمه مدارک ویزای کانادا توسط یک مترجم رسمی خواهد بود. ازآنجاییکه کشور کانادا 2 زبان فرانسوی و انگلیسی را به رسمیت میشناسد بنابراین میتوان ترجمه مدرک سفارت کانادا را به یکی از این دو زبانها انجام داد.
کانادا به عنوان یکی از کشورهای زیبا در جهان است که از دریاچههای بیپایان، جنگل و طبیعت بکری برخوردار خواهد بود. ورود به کشور کانادا مانند هر کشور دیگری دارای قوانین خاص برای محافظ از مرز و امنیت خود خواهد بود؛ اما جالب است بدانید با تمام این پیچیدگیها بسیاری از توریستهای سراسر جهان ازجمله کشور ایران میتوانند بهآسانی به این کشور سفر کنند.
اما بایستی قبول کنیم که فرایند ویزای کانادا ممکن است کمی پیچیده باشد بنابراین اگر با شرایط دریافت آن آشنا باشید میتوانید این مراحل سخت را بهراحتی جلو ببرید. ما در این مقاله از سایت یک راهنمای جامع برای دریافت Canadian Visa و همچنین ترجمه مدارک ویزای کانادا را به شما عزیزان ارائه خواهیم کرد. لطفاً در ادامه با ما همراه باشید.
آشنایی کامل با انواع ویزای کانادا
سفارت کانادا در حالت کلی اقدام به صدور 2 نوع ویزا نموده است. یکی ویزای موقت و دیگری ویزا دائم خواهد بود. هرکدام از آنها به تفکیک شامل موارد زیر است.
- ویزای موقت شامل: توریستی، تحصیلی، کاری موقت، سوپر ویزا.
- ویزای دائم شامل: پناهندگی، برنامه نیروی متخصص فدرال، روش CEC، برنامه نامزد استانی یا PNP و ویزای خانوادگی.
ترجمه مدارک برای ویزای توریستی کانادا به همراه چک لیست
همانطور که بهصورت خلاصه در بالای این موضوع ذکر شد این نوع VISA موقت بوده و از اسم آن کاملاً مشخص است که برای تفریح و سرگرمی جهت ورود متقاضیان محترم صادر میشود. مدتزمان مجاز حضور در این کشور حداکثر 6 ماه خواهد بود. اما مدارک موردنیاز برای این نوع مجوز ورود شامل موارد زیر است:
- ارائه اصل گذرنامه معتبر
- عکس مخصوص 3.5 در 4.5
- ترجمه برخی مدارک هویتی از جمله ترجمه رسمی شناسنامه یا حتی کارت ملی. درصورتیکه متأهل میباشید نیاز به ترجمه سند ازدواج نیز خواهد بود.
- اگر به همراه فرزندان خود قصد سفر به این کشور را دارید و اگر فرزند دلبند شما در حال تحصیل میباشد نیاز به ارائه گواهی اشتغال به تحصیل خواهید بود.
- همچنین نیاز به اثبات تمکن مالی خواهید داشت و حتی در مواقعی نیاز به گواهی اسکان دارید.
- پر کردن فرمهای مربوطه از اطلاعات شخصی و خانوادگی
- اگر کارمند هستید و قصد اخذ ویزا را دارید بایستی برخی مدارک ازجمله فیش حقوقی و یا حتی لیست بیمه را تهیه کنید.
- اگر کارفرما هستید آگهی تأسیس و یا پرداختهای مالیاتی نیز موردنیاز خواهد بود.
ازآنجاییکه یکی از زبانهای رسمی در کشور کانادا، فرانسوی است. ترجمه مدارک ویزای کانادا به فرانسوی بایستی زیر نظر مترجم رسمی در دارالترجمه رسمی فرانسه انجام شود.
ترجمه مدارک ویزای تحصیلی کانادا
بسیاری از دانشجویان عزیز که قصد ادامه تحصیل در بهترین دانشگاههای کشور کانادا را دارند. همچنین افرادی که دارای دعوتنامه رسمی از یک موسسه علمی در این کشور میباشند نیاز به دریافت Student Visa را خواهند داشت. ترجمه مدارک ویزای کانادا برای دانشجویان عزیز بایستی از روی اصل مدارک توسط مترجم رسمی صورت گیرد. یکی از مهمترین مدارکی که حتماً بایستی دانشجویان محترم به افسر پرونده ارائه کنند تمکن مالی خواهد بود.
درخواست این نوع مجوز قانونی برای ورود به خاک این کشور بسیار با دقت بررسی میشود بنابراین از ارائه مدارک تقلبی جدا خودداری کنید. از جمله مدارکی که برای ویزای تحصیلی کانادا موردنیاز خواهد بود شامل موارد زیر است:
- اصل پاسپورت به همراه اسکن صفحات مخصوص ورود و خروج از کشور.
- ارائه مدارک شخصی مانند اسکن اطلاعات شناسنامه، کارت ملی و غیره.
- عکس مخصوص 3.5 در 4.5 با پسزمینه سفید جهت ارائه به سفارت.
- پر کردن فرمهای مخصوص
- نامه رسمی از موسسه آموزشی کانادایی (LOA)
- ترجمه رسمی انواع مدارک تحصیلی از جمله دانشنامه، ریزنمرات تحصیلی، کارنامه برای دانش آموزان.
بد نیست بدانید که برخی از انواع ویزای دانشجویی کانادا از جمله SW-1 برای افرادی صادر میشود که میتوانند علاوه بر تحصیل در کشور موردنظر کار کنند.
ترجمه مدارک ویزای دانش آموزی کانادا
یکی دیگر از انواع ویزاهای Canada، ویزای تحصیلی دانش آموزی بوده که در واقع کلید اصلی مسیر مهاجرت فرزندان دلبند شما خواهد بود. درخواست این نوع روادید تحصیلی برای دانش آموزان دارای شرایط خاصی است که در ذیل آن را ذکر میکنیم.
- امکان تحصیل در یکی از مدارس معتبر کانادا در مقاطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان
- حداکثر سن فرزندان 18 سال تمام
- حتماً بایستی به همراه والدین خود پدر یا مادر مهاجرت نموده و یا اینکه اگر دارای سرپرست است به همراه سرپرست خود باشد.
- داشتن شرایط تمکن مالی مناسب
- سلامت کامل
- اثبات برگشت به کشور خود پس از اتمام دوره تحصیل
اما در حالت کلی مهمترین مدارکی که امکان ترجمه را دارند شامل اسناد زیر است:
- ترجمه مدارک هویتی
- عکس پرسنلی در اندازه 3.5 در 4.5
- ترجمه رسمی ریز نمرات تحصیلی در تمامی مقاطع
- ترجمه رسمی گواهی اشتغال به تحصیل در صورت نیاز
- در اختیار داشتن نامه پذیرش از مدرسه و یا موسسه آموزشی
- پر کردن فرمهای ویزا
- ترجمه مدارک پیش دانشگاهی و کارنامه تحصیلی
- ترجمه مدرک دیپلم
آشنایی با انواع ویزای کاری موقت کانادا به همراه مدارک موردنیاز
این نوع مجوز قانونی زمانی صادر میشود که شما یک نوع جاب آفر شغلی از یک کارفرما دریافت کنید. جالب است بدانید نام دیگر آن را ورک پرمیت یا همان مجوز کار میگویند. بد نیست بدانید صدور آن به چند روش انجام میشود.
- ویزای کاری LMIA: زمانی که کارفرما به یک نیروی کاری از یک کشور دیگری نیاز پیدا کند بایستی ابتدا از وزارت کار کانادا تأییدیه دریافت کند تا این وزارتخانه ورک پرمیت مشخصی از طرف کارفرما برای کارمندان صادر کند.
- IMP کانادا: یکی دیگر از مجوزهای قانونی موقت برای ورود به خاک این کشور IMP خواهد بود. این نوع ویزا نیز توسط کارفرما درخواست میشود اما با این تفاوت که نیازی به تأیید LMIA نخواهد بود. از طرفی کارفرمایان مجبور نیست حتماً نیروی کانادایی را به خدمت بگیرند بلکه میتوانند بهراحتی افراد خارج از کشور را استخدام کنند.
- انتقال درون شرکتی ICT: اما یکی دیگر از روشهای آسان برای ویزای موقت کاری ICT خواهد بود. منظور از این روش به این صورت است که مثلاً یک شرکتی در کشور کانادا شعبه دیگری دارد. این شرکت بهراحتی میتواند نیاز نیروی کار خود را از کشور دیگر درخواست کند بدون آنکه نیاز به مجوز قانونی LMIA داشته باشد.
ترجمه مدارک ویزای کانادا به انگلیسی بایستی توسط مترجم رسمی و در یک دارالترجمه رسمی انگلیسی انجام شود. لازم به ذکر است این خدمات توسط دفتر ترجمه ما در سریعترین زمان ممکن به همراه تاییدات قانونی انجام خواهد شد.
آشنایی با سوپر ویزای کانادا و مدارک موردنیاز
Canada Super Visa نیز بهعنوان یکی از مجوزهای موقت برای ورود به این کشور خواهد بود که به مدت 10 سال اعتبار دارد. سوپر ویزا بهعنوان یکی از ارزشمندترین نوع مولتی Visa بوده که معمولاً برای افراد خانواده ازجمله مادر و پدر، مادربزرگ و پدربزرگ اعطا میشود. جالب است بدانید شرایطی که این ویزا دارد بهگونهای بایستی باشد که چند بار ورود و خروج از کشور صورت گیرد؛ یعنی به این صورت نباشد که مداوم 10 سال در کشور کانادا بمانند.
پدر، مادر، پدربزرگ و مادربزرگ از جمله واجدین این شرایط بوده که برای ورود به خاک کانادا بایستی اقدام به ترجمه رسمی برخی مدارک زیر نمایند.
- تمام مدارک هویتی از جمله شناسنامه، کارت ملی، سند ازدواج
- مدارک علمی در صورت وجود
- دعوتنامه رسمی از سوی فرزند و یا حتی نوه
- داشتن یک قطعه عکس 3.5 در 4.5
- در صورت بازنشستگی دارا بودن برخی مدارک چون حکم بازنشستگی
- درصورتیکه دارای کسبوکاری باشند نیاز به ارائه ترجمه جواز کسب
- مدارک مربوط به گواهی عدم سوءپیشینه
- مدارک تمکن مالی و داراییها
- ارائه گردش حساب بانکی و پر کردن فرمهای مربوطه
آشنایی با اکسپرس اینتری کانادا
Express Entry یکی دیگر از روشهای مهاجرت به کانادا بوده که بر اساس نیازهای این کشور خواهد بود. این روش نوعی اقامت دائم بهحساب خواهد بود که تقریباً از سال 2015 میلادی آغاز شد. روش اکسپرس اینتری کانادا به عنوان یک روش آنلاین بوده که درخواست اقامت شما بر اساس برنامههای اقتصادی این کشور برای بهبود شرایط زندگی و رفاه ارائه میگردد.
متقاضیانی که قصد استفاده از این روش را دارند بایستی ابتدا با ایجاد یک پروفایل آنلاین رزومه خود را ارائه کرده تا بر اساس سیستم امتیازدهی شرایط سنجیده شود. برخی از شرایط موردنیاز در اکسپرس اینتری شامل موارد زیر است:
- امتیاز بالا برای افرادی که بین 20 تا 29 سال سن دارند.
- داشتن مدرک تحصیلی معتبر در مقاطع بالاتر میتواند امتیاز بالایی داشته باشد.
- داشتن مدرک زبان
- داشتن شرایط جاب آفر یا همان نومینیشن
- داشتن بستگان درجه 1 ازجمله خواهر، برادر و یا اقوام در کانادا
آشنایی با ویزای خود اشتغالی کانادا
یکی دیگر از روشهای دریافت اقامت دائم این کشور، ویزای خود اشتغالی است. این نوع VISA برای بسیاری از هنرمندان، نویسندگان و حتی ورزشکاران مشهور صادر میگردد. کسانی که متقاضی دریافت آن میباشند بایستی به افسر پرونده شرایط ویژه خود را اثبات کنند. مثلاً اگر نویسنده مشهور یک کتاب میباشید و آثار تألیفی بسیار با ارزشی دارید میتوانید نمونهای از این آثار را ارائه کرده تا بتوانید از امتیاز ویژه خود اشتغالی بهرهمند شوید. برخی از مدارک موردنیاز برای این نوع مجوز قانونی دائم شامل موارد زیر خواهد بود:
- پاسپورت
- 2 قطعه عکس 3.5 در 4.5
- ترجمه انواع مدارک هویتی
- مدارک مربوط به ازدواج و طلاق
- ارائه مدارک سوءپیشینه و تمکن مالی
- مدارک تحصیلی و گواهی آزمون زبانهای خارجی در صورت وجود
- ارائه دعوتنامه رسمی و مستندات کاری
هزینه ترجمه مدارک سفارت کانادا چه قدر است؟
یکی از مهمترین سؤالاتی که متقاضیان برای ترجمه مدارک سفارت کانادا از دارالترجمه های رسمی میپرسند این است که قیمت این خدمات چگونه محاسبه میشود. لازم به ذکر است تمامی خدمات ترجمههای رسمی اسناد و مدارک به انگلیسی توسط مترجم رسمی طبق نرخ نامه مصوب اداره امور مترجمان بوده و هرساله نیز بروز رسانی خواهد شد. اگر قصد دارید که از قیمت های ما آشنا شوید میتوانید از طریق شمارههای تماس درجشده در سایت ترجمه پارسیس با ما ارتباط بگیرید.
مدت اعتبار مدارک ترجمه شده برای سفارت کانادا
ازآنجاییکه مدارک لازم برای سفارت کانادا در استانبول بر اساس هر ویزا متفاوت است؛ بنابراین هرکدام دارای مدتزمان اعتبار متفاوتی خواهند بود. برخی از اسناد ازجمله گواهی سوءپیشینه معمولاً حدود 2 تا 3 ماه اعتبار کوتاه مدت دارند؛ اما برخی از اسناد از جمله سند ازدواج و یا حتی سند ملکی دارای اعتبار بیشتر خواهند بود.
لیست دارالترجمه های مورد تأیید سفارت کانادا
به جرات میتوان گفت که اکثر متقاضیان محترم برای ترجمه مدارک ویزای کانادا بدنبال بهترین دارالترجمه های مورد تأیید سفارت خواهند بود؛ اما واقعیت این است که بسیاری از دفاتر ترجمه بهنوعی از شعارهای تبلیغاتی استفاده میکنند و خود را شخصاً مورد تأیید سفارت میدانند. درصورتیکه واقعیت این است تمامی دارالترجمه های رسمی در تهران و یا شهرستان ها که دارای مجوز قانونی و معتبر میباشند با ترجمه اسناد و مدارک، مهر و امضا توسط آنها بهنوعی مورد تأیید سفارتهای کشور مقصد و مؤسسات خارجی قرار خواهند گرفت.
آیا ترجمه مدارک ویزای کانادا امکان اخذ تاییدات دادگستری و وزارت امور خارجه را دارند؟
به صورت کلی ترجمههای رسمی که توسط مترجمان قوه قضاییه ایران انجام میشود امکان اخذ تاییدات دادگستری و وزارت امور خارجه را خواهند داشت؛ اما در مورد سفارت کانادا نمیتوان با قطعیت این مورد را گفت؛ زیرا گاهی اوقات ممکن است کشور کانادا اصلاً نیازی به تاییدات دادگستری و امور خارجه نداشته باشد؛ بنابراین اکیداً توصیه میشود حتماً در این خصوص از مؤسسات مهاجرتی و کارشناس ترجمه کمک بگیرید. لازم به ذکر است اگر در بین مدارک شما، ترجمه مدرک سوء پیشینه باشد اخذ تاییدات الزامی خواهد بود.
ترجمه مدارک سفارت کانادا معمولاً به چه زبانی انجام میشود؟
کانادا بهعنوان یک کشور 2 زبانه بهحساب میآید که هم زبان انگلیسی و هم زبان فرانسوی را به رسمیت میشناسد؛ اما جالب است بدانید که انگلیسی بیشتر به رسمیت شناخته میشود. به همین خاطر است که بایستی ترجمه مدارک سفارت کانادا را به انگلیسی زیر نظر مترجم رسمی انجام دهیم. البته این کار توسط مترجم به همراه مهر و بارکد دوبعدی صورت میگیرد.
در ادامه بد نیست بدانیم که علاوه بر فرانسوی و انگلیسی برخی زبانهای دیگر نیز در این کشور صحبت میشوند که شامل موارد زیر هستند:
- چینی
- پنجابی
- اسپانیایی
- ایتالیایی
- اوکراینی
- عربی
- ترکی استانبولی
ترجمه رسمی مدارک کانادا به فارسی در دارالترجمه
در حال حاضر بیشترین درخواستها برای ترجمه مدارک فارسی به انگلیسی جهت اخذ ویزای کانادا خواهد بود؛ اما در کنار این خدمات گاهی اوقات متقاضیان ساکن کانادا ممکن است نیاز داشته باشند تا مدارک صادره از این کشور را در داخل ایران ترجمه نمایند. برای اینکار بایستی ابتدا به دفتر حافظت از منافع جمهوری اسلامی ایران در واشنگتن مراجعه نموده تا مدارک شما را مهر کنند.
پس از مهر مدارک توسط دفتر حفاظت از منافع این مهر توسط وزارت امور خارجه تأییدشده و نهایتاً مترجم رسمی میتواند مدارک شما را ترجمه کند. درصورتیکه در این خصوص نیاز به راهنمایی بیشتری دارید میتوانید هم از طریق شمارههای درجشده در سایت و هم از طریق بخش گفتگوی آنلاین راهنمایی لازم را اخذ کنید.
دریافت مهر ناتی و مهر ناجیت برای مدارک سفارت کانادا
جالب است بدانید زمانی که میخواهید مدارک خود را برای سفارت کانادا آماده کنید. میتوانید حتی از مهر ناتی استفاده کنید. این مهر توسط مترجمان (NAATI) روی مدارک شما زده میشود که در کشورهای استرالیا، کانادا و همچنین آمریکا اعتبار بینالمللی دارند.
مهر ناجیت نیز زمانی بر روی مدارک شما درج میشود که توسط اشخاص عضو انجمن مترجمان آمریکا صورت گیرد. ترجمه ناجیت برای تمامی مدارک هویتی از جمله شناسنامه، گواهینامه رانندگی، ریز نمرات تحصیلی، گذرنامه و دیگر مدارک قابل انجام است.
آدرس مراکز درخواست صدور ویزای کانادا در ترکیه
در همین ابتدا بد نیست بدانید که سفارت کانادا در ایران فعالیت ندارد؛ یعنی هیچ نوع خدمات کنسولی را انجام نمیدهد؛ اما ایرانیان عزیز میتوانند برای امور مهاجرت به کشور همسایه چون ترکیه مراجعه نمایند. در ادامه آدرس دفاتر امور مهاجرتی را خدمت شما ارائه میکنیم.
دفتر درخواست ویزای کانادا در آنکارا
Cinnah Caddesi No: 58
06690, Cankaya
Ankara, Turkey
دفتر درخواست ویزای کانادا (دفتر وک ) در استانبول
Canada Visa Application Centre
Haciahmet Mah. Kurtulus Deresi Cad. No:29 Beyoğlu-İstanbul 34440
با توجه به گستردگی نوع ویزای کانادا اعم از ویزای توریستی کانادا، ویزای تحصیلی، شغلی و حتی خوداشتغالی، مدارک موردنیاز هرکدام متفاوت است؛ اما بهصورت رایج شامل: اصل پاسپورت، 1 قطعه عکس بیومتریک VISA، ترجمه مدارک هویتی مانند شناسنامه، کارت ملی، ترجمه سند ازدواج، نامه تمکن مالی، پر کردن فرم مخصوص سفارت میباشند.
لازم به ذکر است 2 زبان انگلیسی و فرانسوی بهعنوان زبانهای موردپذیرش این کشور میباشد؛ اما بیشترین زبان رسمی همان انگلیسی است؛ بنابراین ترجمه این مدارک به زبان انگلیسی خواهد بود.
توصیه میشود همیشه در کنار ترجمههای خود تاییدات را نیز اخذ کنید؛ اما بایستی این مورد را حتماً از سفارت یا آژانسهای معتبر ویزای کانادا سؤال کنید. چهبسا اینکه برخی مدارک نیاز به تاییدات کامل نداشته باشند.
تقریباً اکثر ترجمههای رسمی حدوداً 6 ماه اعتبار دارند. البته برخی مدارک مانند گواهی سوءپیشینه حدوداً 2 تا 3 ماه اعتبار خواهند داشت.
لازم به ذکر است هزینه ترجمه رسمی مدارک سفارت کانادا به انگلیسی دقیقاً مطابق با نرخ نامه مصوب اداره امور مترجمان رسمی میباشد. برای استعلام و آشنایی باقیمتها میتوانید از طریق شمارههای 02144879630 و 09100112835 با ما در ارتباط باشید.
2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
سلام یه سوال داشتم از روی عکس امکان ترجمه هستش و اینکه چه قدر طول میکشه؟
سلام و عرض ادب بایستی ترجمه های رسمی از روی اصل مدارک توسط مترجم رسمی صورت گیرد. اگه به اصل مدارک دسترسی دارید می توانید هم به صورت آنلاین و هم به صورت حضوری این خدمات را از ما بخواهید جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.