هزینه زندگی در هندوستان - دارالترجمه رسمی پارسیس

هزینه زندگی در هندوستان

حتما هزینه های تحصیل و زندگی در کشور هندوستان را از قبل مطالعه نمایید و در صورتی که امکان تامین هزینه ها را ندارید از تصمیم خود صرف نظر کنید.

در زمان تحصیل در  هندوستان منطقی است که دانشجو بتواند در مورد هزینه های خود برنامه ریزی صحیحی نماید و از توانائی خود در پرداخت هزینه های زندگی درهندوستان تا پایان دوره تحصیلی اطمینان داشته باشد.

هزینه های تحصیلی

هزینه های تحصیلی مقاطع و رشته های مختلف در شهر بنگلور مشابه شهرهای دیگر متغیـر و تابع نوع دانشگاه و دانشکده می باشد. در گروه علوم پزشکی تقریبا کلیه دانشجویان خارجی با توجه به کیفیت مناسب و تعداد زیاد دانشکده های پزشکی شهر بنگلور را برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند. که به طور جزئی به آن در ذیل اشاره می گردد:

رشته های گروه پزشکی: هزینه این گونه رشته ها به دلیل بالا بودن تقاضای داوطلبان هندی و قیمت تمام شده در یک رشته گروه پزشکی، نسبت به سایر رشته های دیگر بالاتر بوده و این اختلاف در بین خود رشته های گروه پزشکی معنی دار است. در زیر متوسط شهریه برای ثبت نام در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی که بیشترین تقاضا را به خود اختصاص می دهند ارائه می گردد:

رشته پزشکی عمومی:

کل شهریه این رشته بسته به نوع دانشکده در سال  ۲۰۱۲-۲۰۱۳ بین  ۹۰٫۰۰۰ تا ۱۲۰٫۰۰۰ دلار گردیده است. لذا برای هماهنگی بهتر و بیشتر بهتر این است که وقتی دانشجو تصمیم قطعی گرفت اطلاعات مورد نظر را به روز دریافت نماید.

نحوه پرداخت شهریه : به دلیل اینکه اکثر کالجها و دانشگاههای پزشکی سالیانه و یا حتی چند ماه یکبار مقررات پذیرش را کمی تغییر می دهند در سال گذشته دانشکده های درجه ممتاز شهر بنگلور به دلیل محدود بودن ظرفیت رشته پزشکی عمومی دانشجوی خارجی می بایست کل مبلغ را حداکثر در ۶ ماه اول تحصیل پرداخت نماید.

شرایط عمومی :دارا بودن مدرک پیش دانشگاهی تجربی

طول مدت دوره : مدت تحصیل در این دوره با احتساب دوره کارآموزی ۵٫۵ سال می باشد.

دانشگاه : دانشکده های زیر شاخه دانشگاه راجیو گندی در شهر بنگلور (مورد تائید وزارت بهداشت و درمان)

رشته دندانپزشکی:

شهریه این رشته نیز متغیر و از یک دانشکده به دانشکده ای دیگر تفاوت چشمگیری دارد. به طوری که از مبلغ ۳۵۰۰۰ تا ۴۵۰۰۰ دلار بسته به نوع دانشکده گزارش گردیده است. لازم به ذکر است که تعدادی دانشکده دندانپزشکی در خارج از شهر وجود دارد که از هزینه کمتر و در صورت تمایل داوطلب می تواند در چنین مکان هایی نیز تحصیل نماید که ما این دانشکدهها را پیشنهاد نمی کنیم .

نحوه پرداخت شهریه : بصورت قسطی در مدت ۵ سال

شرایط عمومی :دارا بودن مدرک پیش دانشگاهی تجربی

طول مدت دوره : مدت تحصیل در این دوره با احتساب دوره کارآموزی ۵٫۵ سال می باشد.

دانشگاه : دانشکده های زیر شاخه دانشگاه راجیو گندی در شهر بنگلور (مورد تائید وزارت بهداشت و درمان)

تبصره : افرادی که دیپلم ریاضی و یا … دارا می باشند(سال یازدهم) و در مقطع پیش دانشگاهی(سال دوازدهم) به علوم تجربی تغییر رشته داده باشند برای پذیرش در رشته های پزشکی عمومی و دندانپزشکی  مشکلی وجود ندارد.  

 

رشته داروسازی: 

) B.pharmلیسانس داروسازی)شهریه این رشته نیز متغیر و از یک دانشکده به دانشکده ای دیگر تفاوت چشمگیری دارد. به طوری که از مبلغ ۸۰۰۰ تا ۱۶۰۰۰ دلار بسته به نوع دانشکده گزارش گردیده است.

نحوه پرداخت شهریه : بصورت قسطی در مدت ۴ سال

شرایط عمومی : پیش دانشگاهی ریاضی یا تجربی

طول مدت دوره : ۴ سال

 

pharm-D .2 (دکترای داروسازی)

شهریه این رشته از ۲۰٫۰۰۰ تا ۳۲۰۰۰ دلار بسته به نوع دانشکده

نحوه پرداخت شهریه : بصورت قسطی در مدت ۶ سال

شرایط عمومی : پیش دانشگاهی ریاضی یا تجربی

طول مدت دوره : ۶ سال

نکته :طبق قوانین دانشگاه راجیوگاندی دانشجویانی که در مقطع پیش دانشگاهی دروس فیزیک،شیمی،زیست شناسی (رشته علوم تجربی) و یا دانشجویانی که فیزیک،شیمی،ریاضی (رشته ریاضی) را به اتمام رسانده اند واجدالشرایط ( Eligibel) هستند تا در رشته داروسازی ادامه تحصیل دهند.

برآورد تقریبی هزینه های زندگی در هندوستان

درجدول زیر به صورت تقریبی هزینه های ضروری زندگی در مدت یک سال را وارد کنید. هزینه های تقریبی و برآورد شده در مدت زمان یک سال تحصیلی در زیر اعلام شده. که بر مبنای متوسط هزینه های پرداخت شده توسط دانشجویان در سال ۲۰۱۲ – ۲۰۱۳ در هندوستان تهیه شده است.

قیمت هر روپیه بین ۴۸ تا ۵۲ تومان در نوسان می باشد. 

برآورد هزینه های تحصیلی در سال ۲۰۰۹-۲۰۱۰ در هندوستان بر اساس روپیههزینه ها
هزینه های مسکن———-RS
غذا———-RS
کتاب و لوازم التحریر———-Rs
لباس شامل تهیه لباس گرم و کفش———-RS
مسافرت داخل شهری———-RS
متفرقه: شامل فتوکپی, پرینت , خ شکشوئی ,تلفن , لوازم مصرفی , تفریحی ,ورزشی , لوازم تهیه غذا———-RS
جمع کل———-RS

هزینه های دانشجوئی در هندوستان

برای اینکه بدانید در ابتدای ورود به هندوستان چه میزان پول باید با خود بیاورید و در مجموع برای تحصیل چه هزینه هائی را باید در نظر داشته باشید مستلزم محاسبه هزینه های زندگی و هزینه های تحصیلی است. به این منظور ما هزینه ها را به ۳ دسته مختلف تقسیم کرده ایم .

 

 هزینه های مسکن

  هزینه ای زندگی 

 هزینه های تحصیلی

 

به طور کلی هزینه های زندگی در شهرهای مختلف هندوستان متفاوت است. در اینجا سعی کرده ایم تا حدود این هزینه ها را جهت آشنائی شما بنویسیم ولی بهترین راه برای اینکه اطلاعات دقیقتری بدست آورید  تماس با مشاور ما در هندوستان (شهر بنگلور) می باشد.

 هزینه های مسکن

هزینه محل سکونت درکشور هندوستان و در شهر بنگلور در قیاس با شهر تهران بسیار پایین تر می باشد.

دانشجویان امکان انتخاب انواع متفاوتی از مسکن را در هندوستان دارند که هر کدام شرایط , ویژگی و هزینه های مخصوص به خود را دارد.

 هزینه اجاره مسکن در شهر بنگلور همانند شهرستان های دیگر بستگی به شرایط زیادی از جمله مساحت،تعداد خواب های آن، نوع طبقه( طبقه اول، دوم و یا همکف )، محله، نوع مسکن از لحاظ این که ویلایی است یا آپارتمانی می باشد. ( لازم به ذکر است که به دلیل رطوبت و مسایل بهداشتی معمولاً ایرانیان مقیم تمایلی به اجاره کردن طبقه همکف ندارند و توصیه نیز نمی شود ). در این بخش فقط به هزینه اجاره یک خوابه، دو خوابه و سه خوابه پرداخته می شود.

 سه خوابه، بسته به نوع محله به ترتیب متوسط، خوب و عالی متغیر بوده به طوری که یک خانه سه خوابه در منطقه متوسط، مسلمان نشین بین ۱۰۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ روپیه متغیر می باشد و در منطقه ی متوسط غیر مسلمان ها مبلغ اجاره کمی از این مقدار بیشتر می باشد ( حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد ). در منطقه خوب مبلغ اجاره برای سه خوابه از ۱۲۰۰۰ روپیه شروع و تا ۱۵۰۰۰ روپیه نیز افزایش می یابد. در منطقه عالی کرایه به شدت بالا رفته و از ۱۸۰۰۰ تا ۲۵۰۰۰ روپیه نیز ممکن است. دو خوابه، نیز بترتیب متوسط، خوب و عالی بشرح بند ۲٫ ۱٫ از ۴۵۰۰ شروع شده و در منطقه عالی ممکن است به ۲۰۰۰۰ نیز افزایش یابد اما به طور متوسط هزینه اجاره دو خوابه در منطقه نسبتاً خوب ۱۲۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ روپیه است. اجاره منزل یک خوابه حدود   ۶۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ روپیه میباشد.

لازم به ذکر است که در همه موارد هزینه اجاره منازل آپارتمانی حدود ۲۰ تا ۵۰ درصد از منزل های معمولی بیشتر می باشد.

 نکته مهم در خصوص اجاره کردن یک منزل برای سکونت توجه به میزان پیش پرداختی است که مستاجر باید در ابتدای عقد اجاره نامه بپردازد. میزان ودیعه یا پول پیش عبارت از ۱۰ ماه اجاره مورد توافق بوده و مبلغ مذکور پس از پایان دوره اجاره نامه عینا به مستاجر مسترد می گردد.

 به غیر از اجاره کردن، امکان رهن نیز وجود دارد اما از آنجا که باز پس گرفتن مبلغ کلان از موجر بعضاً کاری ساده نبوده لذا رهن کامل توصیه نمی گردد. ممکن است در این خصوص سوال گردد که میزان رهن یک منزل چقدر می تواند باشد این مبلغ از ۳۰۰۰۰۰ روپیه شروع و ممکن است تا ۱۰۰۰۰۰۰ روپیه افزایش یابد.

 نکته قابل توجه: نظر به این که نرخ بهره بانکی در این کشور بسیار پایین( حداکثر ۵٫ ۵ درصد برای پس اندازهای بلند مدت و ۵٫ ۳ درصد در مورد کوتاه مدت ) لذا صاحبان مسکن تمایل چندانی به ودیعه بالاتر و اجاره کمتر ندارند مگر در مواردی که فرد مشکل مالی داشته باشد که در این صورت نیز پس گرفتن ودیعه در پایان دوره می تواند با مشکل مواجه گردد.

 

هزینه های زندگی

تعیین و مشخص کردن هزینه های زندگی بسته به چند عامل دارد.

برای مثال اگر میخواهید زندگی داشته باشید که مشابه زندگی شما با والدینتان در کشور خود باشد به مراتب گرانتر خواهد بود. به صورت تقریبی هزینه های محاسبه شده برای زندگی در هندوستان به صورت زیر است.

 غذا :

در صورتی که خودتان غذا تهیه کنید حدودا هفته ای ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ روپیه برای خرید مواد غذائی نیاز دارید که در صورتی که دقت بیشتری کنید میتوانید صرفه جوئی نمائید.در بنگلور با پرداخت ۲۵۰۰ روپیه در ماه هر روز یک وعده غذای ایرانی به آدرس منزل شما فرستاده می شود.دانشجویانی که به آشپزی آشنا نیستند می توانند از این سرویس استفاده کنند.

 در این بخش قیمت برخی اقلام عمده جهت برآورد نسبی از میزان هزینه ها به شرح ذیل ارائه میگردد.

برنج با سماتی درجه یک ۶۰ تا ۹۰ روپیه – روغن مایع ۵۵ تا ۹۰ روپیه – روغن جامد ۵۰ روپیه – گوشت گوسفند و بز با استخوان ۴۵۰ روپیه – گوشت مرغ زنده ۱۵۰تا ۱۷۰ روپیه – گوشت گوساله بدون استخوان ۱۴۰ روپیه شکر ۱۵ تا ۲۰ روپیه – سیب زمینی ۱۵ تا ۲۰ روپیه – پیاز ۱۵ تا ۲۰ روپیه – گوجه فرنگی ۱۰ تا ۱۵ روپیه

 تلفن و اینترنت :

هزینه های ثابت ماهانه تلفن، اشتراک تلفن و اینترنت ( از طریق کابل مستقیم ) به ترتیب ۲۵۰ روپیه، ۲۰۰ تا ۲۵۰ روپیه و ۷۵۰ تا ۱۲۵۰ روپیه می باشد. هزینه متغیر تلفن تابع میزان مکالمات اضافی است که مشترک از آن استفاده می نماید. ( هر دقیقه مکالمه با ایران بستگی به زمان مکالمه، ۹ روپیه در زمان پرترافیک و ۸ روپیه از ساعت ۱۱ شب به بعد می باشد ). توصیه می گردد که مشترک از گرفتن خط اشتراک با امکانات مکالمه خارج از کشور صرف نظر و فقط تلفنی با امکان مکالمه داخلی تهیه نماید.

 هزینه های آب و برق :

به طور متوسط در یک واحد سه خوابه، دو خوابه و یک خوابه به ترتیب بالغ بر ۸۰۰، ۶۰۰ و ۴۰۰ می گردد.

هزینه تهیه یک سیلندر گاز:

بسته به نوع آن از ۷۰۰ تا ۱۲۰۰ روپیه متفاوت می باشد و متوسط عمر یک سیلندر از ۶۰ روز تا ۹۰ روز متغیر است ( بسته به تعداد خانوار و میزان استفاده .(

ایاب ذهاب روزانه :

با توجه به بالا بودن هزینه بنزین ( لیتری ۵۰۰۰ تومان )، هزینه حمل و نقل بالا بوده، به گونه ای که حداقل هزینه یک آتو ریکشا در ابتدای سوار شدن ۱۰۰۰ تومان می باشد و بعد از طی ۳ کیلومتر به ازای هر کیلومتر اضافی ۵۰ تومان محسوب می گردد.

 نکته :

از زمان ورود دانشجو به شهر بنگلور تا اتمام کلیه مراحل خدمات(فرودگاه- منزل-لوازم منزل و … ) مشاورین ما بدون محاسبه هزینه بنزین و با اتومبیل شخصی کلیه مراحل را انجام می دهند.

 هزینه پوشاک :

کاغذ – پرینت – فتوکپی . جوهر پرینتر بایستی حدودا هفته ای ۵۰۰ روپیه در نظر گرفت.

 هزینه های تفریحی و سرگرمی:

هر دانشجو نیاز به سرگرمی نیز دارد .برای مثال بلیط سینما در هندوستان۱۷۰روپیه تا ۲۵۰روپیه است .اجاره دی وی دی ۲۰ روپیه است که اینها را نیز بایستی در نظر داشته باشید.

هزینه های کتاب و لوازم التحریر:

در شهر بنگلور نسبت به شهرهای دهلی و بمبئی گران تر اما نسبت به ایران ارزان تر می باشد،و در مقایسه با ایران از کیفیت مناسبتری برخوردار است.

 هزینه درمان :

دارو و درمان هرینه ویزیت دکتر متخصص در بیمارستان از حدود ۱۰۰ تا ۳۰۰ روپیه بسته به نوع بیمارستان (همان دکتر !) و هزینه دارو تقریبا  برابر ایران و در بعضی موارد گرانتر از ایران ولی همانطور که در بازار داروی ایران هم شاهد هستید دارای کیفیتی تا چندین و چند برابر داروهای ساخت داخل ایران هستند.

قابل ذکر است در هندوستان در ۹۰% موارد شما برای ویزیت باید به بیمارستان مراجعه کنید ( متخصص) ولی پزشکان عمومی در کوچه ها و نزدیک مناطق مسکونی دارای مطب بوده و ویزیتشان از ۱۰۰ تا ۲۵۰ روپیه است. و اکثرا پزشکانی هستند که صبحها به تدریس در دانشگاه مشغولند.

 اگر چه لیست بالا کامل نیست اما برای اطلاع از هزینه های زندگی در هندوستان در زمان تحصیل بسیار کمک کننده است.

 چگونه هزینه های زندگی در هندوستان را به حداقل برسانیم:

 (۱برای تهیه پوشاک بعد از اتمام هر فصل و یا به مناسبتهای مختلف کلیه فروشگاهها تخفیفات ویزهای حتی تا ۵۰% تخفیف در نظر می گیرند که شما می توانید از این فرصت استفاده کنید.

  ( ۲محل خرید خود را انتخاب نمائید. اگر در یک آپارتمان زندگی میکنید که خود مسئول تهیه غذای خود هستید باید در  نظر داشت اجناس در سوپر مارکتهائی مانند فود ورد از سوپرمارکتهای دیگر ارزانترند.

 

( ۳ هزینه های تلفن خود را کمتر کنید. تلفنهای بین المللی گران هستند.اگر اینترنت دی اس ال دارید میتوانید از اسکایپ برای تماسهای بین المللی استفاده کنید چون رایگان یا بسیار ارزان هستند.

مزایای تحصیل در مالزی :

    تحصیل به زبان بین المللی انگلیسی
    دوره های زبان یک ماه تا یکسال برای آمادگی ورود به دانشگاه با هزینه مناسب
    تحصیل در کالج ها و دانشگاه ها با صرف حداقل هزینه و زمان و سهولت اخذ ویزا
    وجود شعبه کالج ها و دانشگاه های معتبر اروپایی ، استرالیایی و امریکایی
    هزینه مناسب زندگی در کشوری اسلامی ، مملو از فرهنگ ، رسوم و غذاهای آسیایی اسلامی
    فارغ التحصیل شدن و دریافت مدرک با اعتبار بین المللی از یکی از مدرنترین کشورهای اسلامی

  دانشگاه های مالزی :

بر طبق آمار وزارت آموزش عالی مالزی در حال حاضر ۲۰ دانشگاه دولتی،۲۰دانشگاه خصوصی،۲۰کالج دانشگاه خصوصی ۵ شعبه دانشگاه های خارجی و ۲۹۷ موسسه آموزش عالی وجود دارد و از بین دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور مالزی،طبق مدارک صادر شده ۱۷ دانشگاه مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران می باشد.

لیست دانشگاه های مورد   تایید وزارت علوم ایران
۱Universiti Teknologi Petronas۹(Universiti Teknologi Mara (utm
۲Universiti Kebangsaan  Malaysi ukm۱۰The  University of Nottingham
۳Universiti Malaysia Sabah۱۱Asia Pacific University college U.C.T.I
۴Universiti Utara Malaysia)uum)۱۲University   Management&Science msu
۵Universiti Sains Malaysia   usm۱۳Universiti Teknologi Malaysia 
۶Universiti Tun Abdul Razak۱۴Universiti Malaysia Sarawak ums
۷Universiti   Malaya۱۵Universiti Islam Malaysia Antarabangsa
۸Universiti Putra Malaysia upm۱۶Universiti Pendidikan Sultan Idris UPSI
۱۷Universiti   Tenaga Nasional (UNITEN)

هزینه دانشجویی در مالزی :

هزینه های دانشجویی در مالزی شامل دو بخش عمده میباشد :     

  • هزینه تحصیل( بر اساس مقاطع مختلف تحصیلی، نوع دانشگاه <خصوصی یا دولتی >،کالج و رشته تحصیلی متفاوت است)
  • هزینه زندگی( بر اساس نوع جا <خوابگاه ، آپارتمان > و شرایط زندگی متفاوت است )
مبلغ هزینهنوع هزینه
به طور تقریبی بر اساس دوره های   تحصیلیتحصیل
از  ۴۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ دلار در سالپیش دانشگاهی
از ۴۵۰ تا ۸۵۰ دلار در ماهزبان
از ۴۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ دلار در ساللیسانس
از ۱۸۰۰ تا ۸۰۰۰  دلار در سالفوق لیسانس
از ۱۰۰۰ تا ۶۰۰۰ دلار در سالدکترا
به طور تقریبی بر اساس تعداد نفراتزندگی
به   طو تقریبی۳۰۰ تا ۵۵۰ دلار در ماهیک نفرهماهانه
۳۷۰۰ تا ۶۶۰۰ دلار در سال  از   به طور تقریبییک نفرهسالانه
به   طور تقریبی از ۵۰۰ تا ۱۰۰۰دلار در ماه برای دو نفردو نفرهماهانه
به طور تقریبی از۶۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰دلار در سال   برای دو نفردونفرهسالانه
اگر فرزندی هم باشد بنا بر   شرایط سنی فرزند از ۱۵۰ تا ۲۵۰ دلار در ماه به کل هزینه ها  اضافه می گردد.

توصیه های مهم دررابطه باهزینه های زندگی، خرید و فروشگاهها

– هنگام عزیمت مبلغ ۶ ماه هزینه زندگی همراه داشته باشید .

– حداقل هزینه اجاره سه ماه منزل و بیمه دانشجوئی وخرید اولیه منزل ارز را هنگام عزیمت همراه داشته باشید .

– سه ماه اول ورود از نظر هزینه از سایر ماهها بیشتر خواهد بود زیرا هزینه های اولیه پیش بینی نشده خواهید داشت .

– کلیه هزینه های زندگی متناسب با نحوه خرجکرد دانشجو میباشد .

– با مراعات نمودن توان مالی خانواده به ثبات و ماندگاری خویش برای ادامه تحصیل کمک کنید .

– در صورت عدم رعایت توان مالی خانواده علی رغم میل باطنی مجبور به بازگرداندن شما خواهند شد .

– در صورت صرف هزینه های گزاف برای غذا در رستورانهای شهری گران قیمت ، طبعا هزینه های زندگی و خورد و خوراک بسیار بالا خواهد رفت و عواقب ناشی از آن متوجه شخص دانشجو میباشد .

– از رفتن به رستورانهای گران قیمت ودارای ورودیه زیاد حذر کنید .

– از صرف کردن هزینه برای گشت و گذارهای بی مورد حذر کنید .

– از صرف هزینه برای مهمانی های جمعی بپرهیزید .

– از صرف هزینه برای لباس های مارک دار خارجی و خرید لوازم منزل مانند مبلمان و تخت و غیره بپرهیزید.

– از صرف هزینه های بی مورد برای دوستان برحذر باشید و از رفت و آمد با دوستان هزینه ساز و بی مراعات بپرهیزید

– برای خرید هفتگی برنامه منظم داشته باشید واگر هم اتاقی دارید و جمعی زندگی می کنید برنامه خرید ماهیانه داشته باشید .

– هزینه ها و مسئولیتها رابه نسبت مساوی با هم اتاقی تقسیم کنید .

– در ابتدای ورود به کشور اطلاعات لازم در رابطه با فروشگاهها و مراکز ارزان قیمت و ذبح اسلامی را کسب نمائید .

– همیشه به میزان کم و قابل حمل و هفتگی خرید نمایید تا متحمل هزینه نقل خریدتان به منزل با تاکسی نشوید .

– از خرید اقسام زیور آلات بپرهیزید .

– از شرکت در کلاس گرانقیمت آموزشی، ورزشی پرهزینه بپرهیزید .

– از خرید داروهای بدنسازی گران قیمت بپرهیزید .

– سعی کنید خودتان آشپزی کنید . 

– برنامه آشپزی و نظافت مشترک با هم اتاقی خود داشته باشید .

– بعضی از فروشگاهها مانند فروشگاه مترو اجناس را با قیمت بسیار ارزان و بصورت عمده ارائه می نمایند

– محصولات غذایی مانند مرغ سوخاری آماده را با قیمت مناسب میتوانید خرید نمایید .

– قیمت گوشت مرغ و ماهی مناسبتر و ارزانتر از انواع گوشت گوساله و بوقلمون میباشد .

– برنج در اقسام مختلف و بسته بندیهای متنوع عرضه می گردد که برنج باسماتی هندوستان از معروفترین آنها میباشد .

– بعضی از بسته بندیهای غذای حیوانات شبیه به قوطیهای رب گوجه فرنگی است که باید در خرید و انتخاب آن دقت نمایید .

– از خرید انواع خوراکی در بسته بندیهای باز بپرهیزید .

– بعضی از میوه ها به صورت دانه ای بفروش میرسد .

– هنگام خرید از فروشگاه توجه کنید میزان خرید بمیزان پول همراه شما باشد زیرا پس از صدور قبض، سفارش قابل برگشت نیست .

– در صورت خرید از فروشگاهها و مغازه ها حتما قبض رسمی دریافت دارید .

– به جهت رعایت موارد بهداشتی از خرید البسه کهنه یا دست دوم و اجناس دست دوم بپرهیزید .

– در هنگام حضور در فروشگاهها دوربینها و مامورین مراقب رفتار شما خواهند بود ، پس از رفتارهای ناشایست بپرهیزید .

– در هنگام حضور در فروشگاهها از بردن کیف و لوازم به داخل محوطه فروشگاه خودداری کنید و لوازم را به قسمت امانات بسپارید .

– اکثر فروشگاهها و مراکز فروش تا ساعات ۱۰٫۳۰ شب باز هستند .

– از مراکز فروش و بازارها و فروشگاهها فیلمبرداری نکنید زیرا از نظر امنیتی دچار مشکل خواهید شد و دوربین شما توقیف میشود .

– درخرید کالباس وسوسیس دقت نمایید زیراانواع مختلف کالباس و سوسیس تهیه شده ازگوشت خوک درفروشگاه قابل تشخیص نمیباشد.

– بعضی از انواع ماست با طعم میوه و بعضی مسهل میباشند پس در خرید خویش دقت فرمایید . 

– معمولا آب اکثر شهر های هندوستان قابل شرب نمیباشد و دانشجویان میتوانند آب آشامیدنی خریداری نمایند .

– استفاده روزانه از تریا و رستوران دانشگاه هیچ محدودیتی ندارد ولی توصیه میشود با خریداری مواد غذائی که بسیار ارزان است و آشپزی در هزینه ها صرفه جوئی نمائید.

نوشتهٔ پیشین
هزینه زندگی در امریکا
نوشتهٔ بعدی
هزینه های زندگی در استرالیا

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست